Overslaan en naar de inhoud gaan

KPC contacteren?

Om een afspraak te maken, om je aan te melden, bel je naar 089 32 59 59
tijdens de kantooruren: 8u30-12u15 en 13u00-17u00.

Onze onthaalverpleegkundige zal je aanmeldingsvraag goed beluisteren en bespreken met de kinderpsychiater. Nadien word je opnieuw gecontacteerd om de volgende stap te bespreken.

Ben je in psychische nood na 17u, in het weekend of op een feestdag en is het niet mogelijk te wachten om je telefonisch aan te melden tijdens kantoortijd? In dat geval raden we je aan in eerste instantie jouw behandelaar in de geestelijke gezondheidszorg of de huisarts (van wacht) te consulteren.

Ben je in crisis, heb je nog geen behandelaar in de geestelijke gezondheidszorg? Dan kan je ook 24u op 24 en 7 dagen op 7 terecht bij het Crisismeldpunt Limburg -18 jaar. Zij zijn te bereiken op 089 70 03 70.

Daarnaast zijn er nog heel wat diensten en hulplijnen die jou kunnen beluisteren, informeren, gericht de weg kunnen wijzen. We hebben hier enkele van die hulplijnen opgesomd voor je.

Adres

Synaps Park 5000
3600 Genk
kpc@kpc-genk.be

Bereikbaarheid

Het Kinderpsychiatrisch Centrum van Genk is een ziekenhuis en ligt op de zorgcampus Synaps Park schuin tegenover het Algemeen Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL), naast de Hogeschool LiZa. Als je met de wagen komt, rijd je het parkeergebouw van het ZOL ondergronds in en halverwege weer naar boven. Kom je met het openbaar vervoer, dan vind je een bushalte op de zorgcampus. De bordjes wijzen jou natuurlijk ook de weg.